donderdag 1 maart 2012

8 daagse Hotelreis; Kaapstad- Gondwana Game Reserve- Pezula Golf resort ER 227

Zeven onvergetelijke nachten op drie bijzondere locaties voor één uitzonderlijke prijs! Pure luxe en verwennerij tijdens uw 8 daagse verblijf waarvan 3 nachten in het 5* Cape Royale Hotel met Spa in Kaapstad.

Dag 1 - 3: Kaapstad

Pure luxe en verwennerij tijdens uw verblijf in het Cape Royal Hotel met Spa in Kaapstad. U gaat 3 nachten logeren in een 5 sterren hotel met uitzicht op de Atlantische oceaan op basis van logies, ontbijt en diner ( voor 2 avonden). U bevindt zich op steenworp afstand van het V&A Waterfront waar u heerlijk kunt winkelen of een terrasje kunt pakken voor een heerlijke lunch of een drankje
aan het water. U kunt vanaf hier verschillende uitstapjes maken, denk aan een bezoek aan Robben eiland, de plaats waar Nelson Mandela jarenlang gevangen zat voor hij President werd van Zuid-Afrika of bezoek de Tafelberg en geniet van een adembenemend uitzicht over de stad, de haven en de oceaan. Maak een tocht door het oude stadcentrum en bezoek de Green Market square met Afrikaanse kunst en kitsch. Loop door straten met Hollandse namen en geniet van Kaaps-Hollandse gevels en drink een kopje koffie met een koeksister in Kasteel de Goede Hoop. Of besluit naar het strand van Houtbaai te gaan, heerlijk aan de kust genieten van een zeevruchten maaltijd. Prachtige wijnen proeven daarvoor gaat u naar bv Constantia of de wijnlanden rondom Stellenbosch en zo zult u zien dat 3 dagen nog te kort zijn!

Dag 4 - 5: Mossel Bay, Garden Route

U vertrekt voor een ± 4 uur durende tocht naar naar Mossel Bay aan de Garden Route. Een plek waar het unieke fynbos groeit, een begroeiing die u nergens anders ter wereld zult tegen komen dan hier in Zuid-Afrika. U verblijft 2 nachten in het Gondwana Game Reserve, op basis van volpension. Dit prachtige privé reservaat beslaat zo'n 11.000 hectare en is het enige fynbos reservaat ter wereld, waar u de Big Five kunt tegen kunt komen. In de ochtend en namiddag zult u op gamedrive gaan in open 4x4 voertuigen en kunt u naast de Big Five ook de Cape Mountain zebra, de neushoorn, kudu, eland, springbok, hartebeest, struisvogel en gemsbok tegenkomen in deze adembenemende omgeving.



Dag 6 -7: Knysna, Garden Route

Via Wilderness National Park bereikt u Knysna, waar u gaat genieten van 2 nachten in Pezula Resort Hotel en Spa op basis van halfpension en incl. een Spa behandeling ter waarde van R 700 p.p. Tevens is een activiteit inbegrepen waarbij de keuze is :
paardrijden, hike en kano tocht.

Dit resort met eindeloos uitzicht over de Indische oceaan, de Outeniqua Mountains en de Knysna Lagune is gelegen aan de Gardenroute en de Pezula Championship Golfcourse. Activiteiten die hier geboden worden variëren van een bezoek aan de golfcourse en spa tot paardrijden, kanoën en hiken of gewoon heerlijk relaxen aan het witte zandstrand van Noetzie. Knysna is een gezellig druk dorp, het is leuk om de Heads, het dorpscentrum of de pier met terrasjes en winkeltjes te bezoeken. Maar u kunt hier ook een oesterkwekerij bezoeken of een boomtoppentocht gaan maken en hopen dat u de prachtige Knysna loerie zult zien. En bent u in voor meer avontuur maak dan hier een Bungeejump!



Dag 8: Na het ontbijt vervolgt u uw vakantie in Zuid-Afrika of u rijdt terug naar Kaapstad voor uw terugvlucht naar Nederland. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor meer inligting klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten