woensdag 21 maart 2012

7 daagse groepsreis per adventure truck langs de Tuinroute (reisnr. ER B204) (NAPC)

Een reis naar Zuid-Afrika is een fantastische belevenis, de Tuinroute een gebied dat u zeker niet mag missen tijdens uw reis. U staat oog in oog met de wilde dieren in het Addo Elephant Park, kunt heerlijk wandelen door het inheemse kustbos in Tsitsikamma National Park en daarna lekker uitrusten en relaxen op het strand van Plettenberg Bay.


Dag 1: Addo Elephant National Park (L, D)
U wordt rond 11.30 uur opgehaald in Port Elizabeth bij Eltham lodge. Uw Zuid-Afrika vakantie begint en de eerste stop zal Addo Elephant Park zijn. Het is een uniek park wat niet alleen een thuis is voor olifanten, maar u komt hier ook vele andere dieren tegen. Door diverse uitbereidingen in het verleden is het nu een land en zee-park en spreken we hier van de BIG 7. Naast olifanten, neushoorn, leeuw, buffel en luipaard vindt u hier ook de southern whale en de great white shark. In de namiddag gaat u in de adventure truck op game drive. U verblijft 1 nacht in een chalet in Addo NP (reistijd +/- 2-3 uur).



Dag 2-3: Tsitsikamma National Park (O, L, D)
Na een vroege game drive door Addo elephant neemt u afscheid van deze zachtaardige giganten. Op naar een nieuwe bestemming. U rijdt langs de kust richting het Tsitsikamma Nationale Park. Tsitsikamma betekent 'plaats van overvloedig water' en de inheemse bossen en dramatische kustlijnen zullen u niet teleurstellen! We zullen hier ook het eerste gedeelte van de bekende Otter trail wandelen. U verblijft in Protea Hotel Tsitsikamma gedurende 2 nachten (reistijd: +/- 4 uur).


Dag 4: Plettenberg Bay (O, L, D)
Vandaag een korte rit naar Plettenberg Bay, vlakbij Knysna, alwaar u kunt relaxen bij de lagune. Een cruise over de Knysna Lagune kunt u ter plekke regelen. 1 overnachting in het Forever Resort in Plettenberg Bay. Vanuit hier kunt u wandelen naar het zandstrand (reistijd: +/- 1 uur).

Dag 5: Oudtshoorn (O, L, D)
Door de Outeniqua Mountains rijden we vandaag naar Oudtshoorn, bekend als de struisvogelhoofdstad. Hier bezoeken we de wereldberoemde Cango grotten. Een lokale gids zal u alles over de 4 kilometer lange grotten vertellen.

Later vandaag heeft u nog de gelegenheid om een struisvogelboerderij te bezoeken om zo meer te weten te komen over deze speciale vogels. U verblijft 1 nacht in Kleinplaas Holiday Resort (reistijd: +/- 4 uur).
Dag 6: Stellenbosch Wine Route (O, L)
Via een mooie route rijdt u vandaag naar Stellenbosch in het hart van het Kaapse wijngebied. Stellenbosch is na Kaapstad de 2e oudste Europese nederzetting in de Westelijke Provincie. Vandaag hebben we de gelegenheid om Eikestad, zoals Stellenbosch ook wel genoemd wordt, beter te leren kennen. U verblijft uw laatste nacht in Zuid-Afrika in Rivierbos Guesthouse (reistijd: +/- 6 uur).


Dag 7: Kaapstad (O)
Na een rustig ontbijt gaan we naar Spier voor een wijnproeverij. Ook bezoeken we hier het Cheetah project. Vervolgens rijden we naar Kaapstad centrum alwaar uw reis eindigt.


Klik hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten