maandag 26 maart 2012

4 daagse safari naar het Krugerpark en Balule Game Reserve (reisnr ER 008)

4 daagse safaritocht met verblijf in het prachtige Tremisana Lodge in de omgeving van het Krugerpark. Voor reizigers die comfort zoeken tijdens het verblijf in de bush.


Dag 1:          
U wordt in Johannesburg opgehaald bij uw accommodatie of bij de luchthaven.
Na aankomst in Tremisana Game Lodge tijd voor een duik in het zwembad, een drankje in de bar of relaxen in de mooie tuin van Tremisana.

Tegen de avond stapt u in de 4-wiel aangedreven landrover om een sunset game drive te maken. Uw gids zal u alles vertellen over de flora en fauna die u onderweg tegenkomt. Na zonsondergang wordt nog even doorgereden en zullen de schijnwerpers op de landrover af en toe aangaan om nachtdieren in de spots te zetten en goed te kunnen bekijken. Terug in het kamp krijgt u onder de sterrenhemel een traditioneel Zuid-Afrikaanse maaltijd. Overnachting in uw comfortabele chalet.

Dag 2:
U vertrekt al vroeg deze ochtend voor een niet te evenaren safari. U rijdt naar de Balule vlakte om een 4 uur durende wandeling te maken en naar wild te sporen. Uw ervaren gids leidt u door het ruige gebied op zoek naar een ontmoeting met een of meerdere van de Big Five. De uitdaging zal zijn om zo dichtbij mogelijk bij de dieren te komen als verantwoord is. De dieren zien en fotograferen in hun natuurlijke omgeving is ongeloofelijk indrukwekkend. Maar ook een spannend avontuur, wat alleen veilig mogelijk is met een gewapende, ervaren ranger.

Rond 10.00 of 11.00 uur keert u weer terug naar het kamp voor een uitgebreide brunch. Hierna heeft u even tijd om te relaxen. Na de high tea gaat u echter weer wild spotten dit keer per safariwagen. Uw ranger krijgt via radio contact adviezen over de plaatsen waar het wild zich bevindt. In dit park zullen de gebaande wegen worden verlaten om de mogelijkheid optimaal te benutten de Big Five van dichtbij te kunnen zien. Na zonsondergang terug naar het kamp waar het diner al op u wacht.

Dag 3:
Vanochtend gaat u eerst ontbijten en daarna via de Orpen Gate het Krugerpark in. U stapt over in een speciale landrover waar u in de openlucht zit en dus optimaal van de omgeving en wilde dieren kunt genieten.

U ruikt, hoort en voelt op deze manier optimaal de aanwezigheid van de natuur en dieren in hun natuurlijke omgeving. Dit geeft u ook de gelegenheid om de mooiste plaatjes te schieten en met de uitleg van de Ranger zal u niets ontgaan. Het Orpen-Satara-Nwanedzi gebied bestaat uit open vlaktes met grote kuddes zebra's, giraffe en antilopes. Het is niet voor niets dat dit gebeid bekend is vanwege de vele leeuwen die hier graag op jacht gaan.

Dag 4:
Vandaag staat u weer vroeg op en gaat u genieten van een zonsopgang game drive in het Balule park. Na terugkeer en een uitgebreid ontbijt kunt u nog even genieten van de faciliteiten van Tremisana, waarna u weer terug gebracht wordt naar Johannesburg. Van hieruit vervolgt u uw reis door Zuid-Afrika of gaat u naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Nederland.

Tremisana Game Lodge bestaat uit verspreid gelegen chalets met airconditioning, bad/douche en toilet. Er is een klein zwembad of eigenlijk een plons bad en een open lucht restaurant waar u rond het kampvuur zit. In de mooi aangelegde tuin bloeien de bougainvillas en groeien palmbomen.
De tuin is speels aangelegd met waterpartijen en is bijzonder rustgevend. Het grote wild wordt door hekken buiten gehouden, maar u hoort hun geluiden wel! Kleine dieren zoals apen, kunt u tussen de chalets tegen kunnen komen. U zult de sfeer van Tremisana Game Lodge zeker waarderen.



Voor meer informatie klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten