donderdag 19 januari 2012

4 daagse safari tocht met verblijf in boomhut (reisnr. R 068)

Maak van uw vakantie in Zuid Afrika een ultieme safari ervaring in het Kruger Park.
Tijdens deze 4 daagse avontuurlijke safari belevenis verblijft u 2 nachten in een boomhut en 1 nacht in Tremisana Lodge! Verblijf in tent is ook mogelijk.
De Zuid Afrika specialist maakt het mogelijk.

Dag 1:
U wordt opgehaald bij uw hotel of bij de luchthaven in Johannesburg rond 9.00 in de ochtend. U rijdt via het Laagveld richting Tremisana Game Lodge in het Balule gedeelte van het Krugerpark. Na een korte stop gaat u aan boord van een land cruiser voor uw eerste sunset game drive. Als het eenmaal donker is zal uw ranger proberen de nachtdieren in zijn schijnwerper te "vangen". Na de game drive wordt u terug naar het camp gebracht waar u gaat overnachten in een chalet.

De maaltijd wordt in de boma geserveerd rond een knisperend kampvuur met op de achtergrond het geluid van de jakhals, de hyena en andere actieve nachtdieren.



Dag 2:
U wordt in de vroege ochtend Balulu Plains gereden, waar u geniet van een 4 uur durende bush wandeling. Een unieke ervaring met een gewapende gids! Hierna keert u terug bij Tremisana Lodge voor een brunch. Rond 14.00 uur gaat u aanboord van een open game safariwagen om zo het echte safari gevoel te krijgen. In deze wagens zitten geen ramen, zodat u de natuur en het wild van heel dicht bij beleefd en prachtige foto's kunt maken. Uw gecertificeerde ranger laat u de verschillende dieren, planten en vogels zien en vertelt over hun gewoontes en manier van leven. Diner en overnachting in Mark's Treehouse Lodge in een unieke boomhut, elk met een eigen prive terras. De boomhutten zijn voorzien van bedden/ linnengoed/ handdoeken/ klamboes en fans. Elke boomhut heeft zijn eigen toiletvoorzieningen.

Dag 3:

Vandaag rijdt u door andere gebieden om zoveel mogelijk kans te hebben wild te spotten.
In de open velden rond Orpen en Satara zult u kuddes zebra's, giraffes en antilopen ontdekken die worden aangetrokken door de roofdieren. De Satara regio staat bekend om het grootste aantal leeuwen in Afrika. Overnachting wederom in een boomhut.

Dag 4:

Vroeg uit de veren voor een bush wandeling onder begeleiding van uw ranger. U krijgt de gelegenheid de nyala, de buffalo en andere dieren te voet te ontdekken. Na het ontbijt rijdt u via een prachtige route langs de Blyde river Canyon en de 3 rondavels terug naar Johannesburg. Hier komt u in de middag (rond 17.00 uur) aan en wordt u afgezet bij uw volgende overnachtings adres of bij de luchthaven. ( van te voren opgeven).


Voor meer informatie klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten