donderdag 19 januari 2012

11 daagse luxe Golfreis (reisnr. ER 073)

Deze reis een prachtige uitdaging voor u als u van golf en luxe houdt. U gaat zeker 8 keer golf spelen op prachtige courses aan de kust van Zuid-Afrika. U begint in Kaapstad en gaat via Somerset-West naar George en St. Francis. U rijdt met uw huurauto tijdens deze reis zo'n 800 km richting het oosten en vliegt vanaf Port Elizabeth weer terug naar de Kaap. En wij weten zeker dat u na deze trip een nieuwe passie gevonden hebt, golf in Zuid-Afrika!

Dag 1: Vertrek Amsterdam-aankomst Kaapstad
U wordt opgewacht door uw chauffeur op de luchthaven van Kaapstad en naar het 5 sterren Cape Royale Luxury Hotel & Residence gebracht. Hier heeft u een fantastisch uitzicht over de stad en de Atlantische oceaan. Met het Victoria & Alfred shopping centrum op steenworp afstand en de stranden van Clifton en Campsbay om de hoek zult u zich hier geen moment vervelen.
3 Overnachtingen in Cape Royale Luxury Hotel & Residence op basis van logies en ontbijt.



Dag 2: Milnerton Golf Club
Heerlijk geslapen, lekker ontbeten. In de ochtend wordt uw huurauto bij het hotel afgeleverd en dan is het tijd om af te slaan bij de Milnerton Golfcourse. Deze course heeft vanaf elke hole een prachtig uitzicht op de tafelberg. Milnerton Golf Club is gelegen tussen de zee en de rivier en zo nu en dan zult u de branding horen en een verfrissend briesje voelen. Maar laat u niet te veel afleiden door al deze natuurlijke schoonheid, u wilt natuurlijk ook goed scoren. De baan is overwegend vlak, met 7 courses waar water uw uitdaging is. Vaker is het de South Easter die hier behoorlijk kan waaien die u parten speelt!

De middag kunt u natuurlijk heerlijk doorbrengen in wereldstad Kaapstad, ga lekker winkelen, neem een terrasje of bezoek een museum. Kijk op onze website voor dagtocht ideeën. Dineren kunt u natuurlijk in uw hotel maar in de stad zijn veel goede restaurants. Wij geven u graag advies en reserveren kosteloos een tafeltje in het restaurant van uw keuze.

Dag 3: Clovely Country club
Ook vandaag een course waar het uitzicht op de kustlijn is. U bevindt zich tenslotte op het Kaaps Schiereiland, dichtbij Fishhoek in de Silvermine Valley. De baan voor vandaag is de Clovely country club en staat bekend als een van de beste op de Peninsula. Meest boeiende hole is de par 4, 4th hole. Vergeet niet, u goed in te smeren met zonnecrème en bescherm u hoofd met een pet, ondanks de koelte van de wind heeft u zomaar een zonnesteek te pakken.

Als u niet al te moe bent kunt u terug gaan via Simonstown en daar een bezoekje brengen aan de pinguïns, even lekker in Houtbay lunchen op een terras met uitzicht op zee. En de score van vandaag vergelijken, hopelijk bent u een beetje tevreden!

Dag 4: Stellenbosch
De drukte van de stad laat u vandaag achter u en u gaat naar de stilte van de winelands. Heuvels aangeplant met druivenranken zullen u al in de juiste stemming brengen. Het is een korte trip naar WedgeView Country House & Spa. Het is heerlijk om hier in de tuin of Spa te relaxen maar u kunt natuurlijk ook gaan kennis maken met de wine-estates in de omgeving. Bezoek het oude stadcentrum van universiteitstad Stellenbosch en vind hier de Hollandse cultuur en historie terug in gebouwen, straat namen en het dorpsmuseum. Stellenbosch biedt ook tal van winkeltjes en galerieën en leuke gezellige terrasjes.
2 Overnachtingen in 5 * WedgeView Country House & Spa, in een Garden Deluxe room, op basis van logies en ontbijt. Spa behandelingen zijn niet inbegrepen en het is noodzakelijk om deze op voorhand te boeken, om teleurstelling te voorkomen.

Dag 5: De Zalze Golf estate
Natuurlijk mag een ronde golf spelen in de wijnlanden niet ontbreken en na een heerlijk uitgebreid ontbijt met verse broodjes en lokale kazen gaat u op weg naar golfcourse de Zalze. Vanmiddag is ter vrije besteding. En als u in de golfsfeer wil blijven wilt u wellicht een bezoek brengen aan het wijnlandgoed, met proeverij en lunchgelegenheid van Ernie Els, die nu niet alleen uitblinkt in golf maar ook in prachtige wijnen!

Dag 6: Fancourt - George
Van Stellenbosch vertrekt u via de Tuinenroute naar George. Een prachtige trip van zo'n 400 km (ongeveer 5 uur) met een heel afwisselend landschap. Onderweg passeert u Swellendam en dat is een leuke plek voor een koffie pauze of een lunch. En mogelijk een kort bezoek aan Het Drosdy Museum. Om daarna de weg te vervolgen naar George. U gaat naar het exclusieve Fancourt Hotel, waar oude glorie en moderne luxe heel goed samengaan. Hier verblijven is een echte belevenis. Er zijn prachtige tuinen en in het Manor-house vind u historische kenmerken uit de 19e eeuw terug, het is dan ook een nationaal monument. In 1847 stichtte Henry Fancourt een arbeiders basis aan de voet van de Outiniqua mountains voor de constructie van de Montagu pas.

3 Overnachtingen in Fancourt Hotel - George op basis van logies en ontbijt.

Iedereen ervaart Fancourt Spa als: hemels. Luxe gepaard gaande met uitstekende behandelingen door gekwalificeerd personeel en met gebruik van de meest geavanceerde instrumenten. Geniet van het zwemmen in het verwarmde Romeinse bad met schitterend uitzicht op de Outeniqua Mountains, of breng een bezoek (niet inbegrepen) aan de sauna met stoombad, jacuzzi en volledig uitgeruste gym.
Tijdens uw verblijf kunt u ongelimiteerd golf spelen op Montagu, Outeniqua of de Bramble Hill courses. Want daar komt u natuurlijk voor!


Dag 9: St. Francis Bay
Tijd voor een nieuwe accommodatie u gaat naar St. Francis Bay en verblijft daar in 4 sterren accommodatie The Dunes Country House. Een dagje om te reizen en te relaxen. Onderweg passeert u Knysna en Plettenberg Bay, 2 totaal verschillende kustplaatsen maar beiden een bezoek waard! Knysna is nog altijd meer een dorp en Plett, zoals de Afrikaners het noemen, is een meer mondaine kustplaats. Ga zelf even kijken welke u het meest aanspreekt. Aangekomen bij uw accommodatie kunt u genieten van een bush-spa (niet inbegrepen) maar heel bijzonder is de avond- frogging safari. Met laarzen en zaklamp erop uit om te gaan zoeken naar diverse soorten kikkers, tot nu zijn in dit gebied al 13 verschillende soorten aangetroffen (excursie niet inbegrepen). 2 Overnachtingen in The Dunes Country House in een luxury room, op basis van logies en ontbijt

Dag 10: St. Francis Golf
Gisteren avond ingeslapen met het gezang van de kikkers op de achtergrond? Nu lekker ontspannen de golfcourse op. U gaat golfen op St. Francis Links Golfcourse. Een prachtige course die op de toppen van de zandduinen ligt. Met uitzicht op de oceaan en een frisse zeebries gaat u de uitdaging weer aan. Uw laatste kans om (nog eens) een hole in one te slaan! Vanmiddag nog even relaxen bij het zwembad of nog lekker aan het strand wandelen. Misschien nog even terug naar Plettenberg waar u toch nog een boottocht wil doen om de dolfijnen te gaan bekijken of te gaan duiken naar haaien. St. Francis is de plaats om te surfen dus u kunt daar ook les nemen...En natuurlijk is het Tsitsikamma National Park ook een bezoek waard, u kunt daar een boom -top- tour doen! Kortom u hoeft zicht niet te vervelen op uw laatste dag.

Dag 11: Einde van uw reis
Vandaag levert u de huurauto in op de luchthaven van Port Elizabeth. Van hieruit vliegt u dan terug naar Kaapstad. Of verleng uw reis met één van onze andere reizen. Kijk onder het totale reisaanbod voor de mogelijkheden.


Voor meer informatie klik hier. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten