dinsdag 17 januari 2012

6 Daagse Buffalo Busreis (reisnr. ER 060)

Deze 6 daagse busreis per minibus of touringcar (afhankelijk van de groepsgrootte) laat u in vogelvlucht kennismaken met de natuur- en wildparken van het noordelijke deel van Zuid Afrika. U vertrekt vanaf Johannesburg en via het Kruger Park en Swaziland, eindigt uw reis in Durban.





Dag 1: Johannesbrug-Mpumalanga
Vandaag vertrekt u vanaf Johannesburg naar Mpumalanga. U bezoekt o.a. Blyde river Canyon en God's window . Deze route wordt ook wel de Panoramaroute genoemd.
U overnacht in Hazyview.

Dag 2: Mpumalanga-Krugerpark
Vroeg uit de veren voor een early game drive in het Kruger National Park. U krijgt een ontbijt voor onderweg mee. U gaat op zoek naar de Big Five en kunt genieten van de vele vogels in dit park. De namiddag is ter vrije besteding. Optioneel ( voor eigen rekening) wordt u een excursie aangeboden in de late namiddag of avond: een game drive per 4 x 4 safari wagen. Overnachting.

Dag 2 en 3 kunnen tegen een meerprijs (zie bij prijsomschrijving) ook met een verblijf in het Private Game reserve Sabi Sand geboekt worden. Op deze manier ervaart u het echte "Afrika gevoel".

Dag 3: Mpumalanga
Wederom vroeg op voor een game drive per open voertuig door het Krugerpark. U krijgt weer een ontbijt voor onderweg mee.

Namiddag ter vrije besteding. Opnieuw de mogelijkheid een late namiddag of avond game drive bij te boeken. Overnachting

Dag 4: Mpumalanga-Swaziland
Na een vroeg ontbijt vertrekt u richting het kleine koninkrijk Swaziland. U brengt een bezoek aan de glasfabriek. In de namiddag is er facultatief een excursie mogelijk naar de kaarsenmakerij. Overnachting in Swaziland.

Dag 5: Swaziland-Zululand

Na het ontbijt vertrekt u weer richting Zuid Afrika. In de middag wacht u een game drive in het gebied van Hluhluwe Umfolozi. Overnachting in dit gebied.

                                

Dag 6: Zululand-Durban

U gaat vandaag een Zulu dorp bezoeken. U krijgt hier een traditionele Zulu lunch en een uitleg over de lokale cultuur. In de late namiddag arriveert u in Durban, waar deze rondreis eindigt. U kunt op verzoek naar de luchthaven van Durban worden gebracht.

Voor meer informatie klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten