woensdag 25 januari 2012

3 daagse Kruger park BUDGET safari in open 4x4 auto (reisnr. R 096)

Tijdens uw vakantie in Zuid Afrika kan een bezoek aan het Kruger National Park niet ontbreken. U heeft de kans om tijdens deze budget safari in een open 4x4 dichter bij de wilde dieren te komen.


Dag 1: Johannesburg - Kruger Park - Pretoriuskop CampUw ranger zal u ophalen bij uw hotel in Johannesburg of Pretoria tussen 7:00 uur en 7:30 uur 's ochtends of als u vroeg aankomt, op het vliegveld van Johannesburg (OR TAMBO).
Vervolgens reist u oostwaarts naar Nelspruit, de hoofstad van de provincie Mpumalanga (zo'n 4 uur rijden).
Vanuit Nelspruit reist u verder naar het Kruger Park. Bij de Numbi of Phabeni Gate stapt u over in een open 4x4. Na de veiligheids-briefing begint de safari echt!

U checkt in bij het Pretoriuskop of Skukuza Kamp. Na de check in en de lunch (voor eigen rekening), verlaten we het kamp zo rond 5 uur om met zonsondergang weer terug te komen.
Het diner is inbegrepen.



Dag 2: Kruger National Park - Pretoriuskop Kamp
De dag begint vroeg en u wordt zo rond 5:00 uur in de ochtend wakker gemaakt. De hekken van het park gaan om 6:00 uur open, zodat we vroeg kunnen beginnen met het spotten van dieren. Rond 9 uur stoppen we voor ontbijt. Na het ontbijt gaan we verder met het zoeken naar wilde dieren. Rond de lunch (voor eigen rekening) zijn we dan terug bij het kamp waar u kunt relaxen, zwemmen of slapen. Drie uur voor de zon onder gaat zullen we weer vertrekken voor een safari. Het diner is ook vandaag inbegrepen.

Opioneel: night safari en/of bushwalk, kosten ca. R 300 p.p.

Dag 3: Kruger National Park - Johannesburg
Op de laatste ochtend vertrekt de game drive weer rond 6:00 uur in de ochtend (dit is erg vroeg, maar de beste tijd van de dag om wild te spotten), waarna we terugkeren in het kamp voor ontbijt. Rond 10:00 uur vertrekt u weer in de richting van Johannesburg, aankomst rond 15:00 uur. U kunt afgezet worden bij uw accommodatie of bij de luchthaven.
Voor meer informatie klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten