maandag 6 februari 2012

4 daagse Luxe Safari reis Addo en Schotia - malaria vrij (reisnr. R 1274)

Een unieke gelegenheid om tijdens uw vakantie in Zuid Afrika deze zachtaardige en vriendelijke giganten te ontmoeten. Tijdens deze safari krijgt u de gelegenheid voor een 'once in a life time' ervaring: Addo Elephant Back Safari. Voor vervoer naar de Zuurberg Mountains (op dag 3) kunt u kiezen voor een prachtige tocht van ± 3 uur over de weg, maar er is ook een mogelijkheid om deze kilometers in vogelvlucht te doen per Cesna Skyvan!



Dag 1:
Vandaag komt u aan (met eigen vervoer) en u kunt inchecken in de kamer. Tegen de avond kunt u de omgeving te voet verkennen en genieten van de diverse vogelsoorten en antilopen. Als u terugkomt krijgt u na de sundowner een heerlijk diner (minimaal 3 gangen).
Overnachting bij Hitgeheim Country Lodge

Dag 2:
Na het ontbijt gaat u met onze privé gids in een open 4x4 naar het Addo National Park. In het park krijgt u tijdens de lunch een picknick. Waarna u na de lunch richting het Schotia park gaat om ook de leeuwen te bekijken.

Hier krijgt u een outdoor diner aangeboden in het park. Na dit diner zal u door de gids weer teruggebracht worden naar Hitgeheim, waar de medewerkers u staan op te wachten met warme chocolademelk.             

Dag 3:
Na een vroeg ontbijt wordt u opgehaald voor een 'once in a life time' ervaring: Addo Elephant Back Safari. U maakt een prachtige trip, van ongeveer 3 uur rijden, naar de Zuurberg Mountains waar u van dichtbij kennis maakt met deze prachtige giganten.

U krijgt de gelegenheid de olifanten te voeden, met ze te wandelen en zelfs op ze te rijden.

Of u kiest voor een andere, wel heel bijzondere, ervaring. Dezelfde magnifieke Elephant Back Safari experience, maar i.p.v. de 3 uur durende tocht over de weg gaat u (tegen meerprijs) met een Cesna Skyvan (8 seater) naar de olifanten. De 15 minuten durende vlucht geeft een prachtig uitzicht over dit bijzondere landschap.

Na de lunch gaat u terug naar de Lodge om heerlijk te ontspannen en bij te komen van alle indrukken. Vanavond geniet u van het diner in de Lodge.


Dag 4:
U checkt uit na het ontbijt en gaat verder met uw reis door Zuid Afrika! Een unieke ervaring rijker

Voor meer informatie klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten