dinsdag 14 februari 2012

5 daagse Bushmans Kloof (reisnr. ER 136)

Voor de verwende vakantieganger: een verblijf in Bushmanskloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat. Laat u verrassen, verwennen en in luxe onderdompelen. Gelegen in de prachtige Cederbergen ongeveer 300 km boven Kaapstad. U verblijft 4 nachten en betaalt slechts voor 3 nachten.




Dag 1:
Vandaag arriveert u in de middag (met eigen vervoer) en checkt u in bij het Manor House. U heeft de tijd om te ontspannen op uw kamer, de omgeving te verkennen of om te genieten van een van de Spa Body Treatments. Aan het einde van de middag wordt er een Afternoon High Tea geserveerd.
Na de Afternoon High Tea gaat u met onze privé gids in een open 4x4 mee om de prachtige omgeving en de vele verschillende soorten wild te bekijken. U wordt naar een adembenemende lokatie gereden, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van de zonsondergang. Bij terugkomst heeft u de tijd om u op te frissen alvorens het diner wordt geserveerd.

Dag 2 en 3:
U wordt 's ochtends vroeg opgehaald door de gids voor de Rock Art excursie. Tijdens deze excursie worden een aantal van de plaatsen in het reservaat bezocht, waar de befaamde Rock Art schilderingen in stand gebleven zijn. Een aantal van deze schilderingen zijn meer dan 10.000 jaar oud. Een licht ontbijt van thee, koffie, muffins en biscuit wordt tijdens het ochtend programma geserveerd. Bij terugkomst staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Een speciaal activiteiten programma voor de middag zal aan u worden voorgelegd, dat o.a. zal bestaan uit mountain biken, wandelen in de reserve, fly-fishing, kanoën of relaxen bij het zwembad. 's Middags wordt er een Afternoon High Tea geserveerd. Na de High Tea wordt u weer meegenomen door een van onze privé gidsen in een open 4x4 voor een Nature Drive. Bij terugkomst kunt u van een drankje genieten en een heerlijk diner.

de luxe room luxury room

Dag 4:
Vandaag kunt u heerlijk relaxen en bijkomen van alle indrukken.

Dag 5:
Opnieuw een ochtend excursie waarbij u een aantal van de andere 130 schilderingen van de Rock Art kunt gaan bekijken. Bij terugkomst wordt om 11 uur een brunch geserveerd. Na dit uitgebreide ontbijt checkt u uit en vervolgt uw vakantiereis door Zuid Afrika!
Een unieke ervaring rijker......

Voor meer informatie klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten