vrijdag 12 april 2013

4 daagse bouwsteen Franschhoek (reisnr. ER 033)

Franschhoek een plaats waar het wemelt van de Franse namen, een erfgoed van de Franse Hugenoten, maar ook Kaaps Hollandse architectuur uit de V.O.C. tijd vindt u hier terug.

Vandaag de dag is het een heerlijke plek om neer te strijken op één van de vele terrassen ga heerlijk luieren, eten en drinken in de 'Wine and Food Capital of The Cape'. Geniet van de heerlijke wijnen en de fantastische keuken op één van de wijnestates of bezoek zeer bekende en gerenommeerde restaurants in het dorp zelf.

Kom en ontdek Franschhoek en haar omgeving.


Dag 1
Vandaag wordt u verwacht in uw guesthouse in Franschhoek. U verblijft in een 2 persoonskamer op basis van logies/onbijt.
Tip voor het diner op deze eerste avond:  Reuben of The Grill room. Tijdig reserveren gewenst. Wij doen dit graag voor u!

Dag 2
Vandaag kunt u op uw gemak Franschhoek verkennen. Indien u zo juist bent aangekomen vanuit Nederland of al een vermoeiende rondreis achter de rug heeft, wilt u wellicht even relaxen. Dat kan hier uitstekend. U kunt  lekker lunchen in het dorpen voor de rest van de dag lekker lezen of wat zwemmen in het zwembad van uw guesthouse. In de avond gaat u dineren in één van de vele toprestaurants in het centrum. Tip voor deze avond: Le Bon Vivant gelegen in het centrum.

Dag 3
Vanochtend kunt u misschien een bezoek brengen aan de prachtige historische stad Stellenbosch. Op de terugweg kunt u een bezoek brengen aan het prachtig gelegen Hillcrest, waar bessen, bramen en frambozen verbouwd worden en uiteraard ook geproefd kunnen worden in heerlijke gerechten. Er is tevens een leuke winkel met souveniers voor thuisblijvers. Tip voor diner : The French connection of Dutch East

Dag 4
Vandaag verlaat u na het ontbijt uw kamer. U kunt uw reis vervolgen met een andere bouwsteen uit ons totale aanbod of u vertrekt terug naar Nederland. Een mooie afsluiting van een heerlijke vakantie in Zuid-Afrika.

Klik hier voor meer informatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten