donderdag 18 april 2013

17 daagse comfortabele autoreis Waterberg, Kaapstad en Westkus (reisnr. ER 164)

Een prachtige reis door een gedeelte van Zuid-Afrika wat vraagt om ontdekt te worden. Het Waterberg gebied is zo'n stukje fantastisch Zuid-Afrika waar rust, ruimte en vooral wildlife kernwoorden zijn. En wat te denken van de bijzondere rotsformaties van de Cederbergen waar eeuwenoude rotstekeningen zich al die jaren verborgen hielden...tot u kwam. De West Coast en haar vissersdorpjes zijn de plek voor;  wilde voorjaarsbloemen, heerlijke zeevruchten en bovenal strak blauwe luchten.




Dag 1: Johannesburg
Na aankomst in Johannesburg wordt u opgehaald op de luchthaven en naar uw overnachtingsadres gebracht African Moon. U verblijft hier 1 nacht op basis van logies en ontbijt in de luxury kamer.

Dag 2: Vaalwater
Na het ontbijt wordt u terug gebracht naar de luchthaven waar u uw huurauto (type Toyota Corolla) ophaalt. Uiteraard is deze verzekerd op basis van all inclusive plus verzekering. U rijdt vervolgens naar Kololo Game Reserve. U verblijft hier 4 nachten op basis van logies, ontbijt en diner plus game drives in de standaard chalet.

Dag 6:  Kaapstad
U rijdt terug naar de luchthaven van Johannesburg. U levert uw huurauto weer in en vertrekt met een binnenlandse vlucht naar Kaapstad (niet inbegrepen). Na aankomst in Kaapstad staat er een nieuwe huurauto voor u klaar. U vertrekt vervolgens naar Summit Place Guest House  U verblijft hier op basis van logies en ontbijt gedurende 4 nachten in de luxury garden room.

Dag 10: Clanwilliam
Vandaag vertrekt u naar Clanwilliam, gelegen aan de voet van de Cederbergen. U verblijft 3 nachten in Karukareb Wilderness Reserve. U verblijft hier op basis van logies, ontbijt en diner.


Dag 13: Langebaan
U vertrekt naar de westkust en blijft nog 4 nachten in At the Rocks in een classic room op basis van logies en ontbijt. Van hieruit kunt u o.a. het West Coast National Park bezoeken en het vissersdorp Paternoster.

Dag 17: Terug naar Nederland
De vakantie is bijna ten einde: u rijdt in de loop van de dag naar Kaapstad. In de avond levert u uw huurauto weer in op de luchthaven van Kaapstad en checkt in voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Klik hier voor meer informatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten