dinsdag 3 april 2012

15 daagse malaria vrije autorondreis van Kaapstad tot Johannesburg (reisnr. ER 017)

15 daagse malaria vrije autorondreis van Kaapstad naar Johannesburg.

Na Kaapstad rijdt u richting de wijnlanden, waarna u via route 62 naar Oudtshoorn rijdt. Om de olifanten te zien heeft u een 3 daagse safari nabij het Addo Elephant Park.


Dag 1:
Vandaag arriveert u in Kaapstad. Indien u aankomt per KLM vlucht (laat in de avond) hebben wij voor u een transfer geregeld naar uw overnachtingsadres in de omgeving van Kaapstad. U verblijft hier de komende 3 nachten bij Sweet Orange guesthouse. U zult voldoende gelegenheid hebben de stad en omgeving te verkennen.

Dag 2 tot 3:
In de ochtend rond 09.00 uur wordt uw huurauto bezorgd bij uw accommodatie: type Toyota Corolla of gelijkwaardig met all inclusive plus verzekering. U kunt de komende dagen het Kaapse Schiereiland verkennen met zijn vele leuke dorpjes, Boulder's Beach met de pinguins, Kirstenbosch tuinen, de Tafelberg, Robbeneiland (boek van te voren een trip om teleurstelling te voorkomen!), het Malay quarter, V&A Waterfront, het Two Ocean aquarium en nog veel meer......

Dag 4:
Vandaag verlaat u Kaapstad en rijdt richting de wijnlanden . U overnacht in Jonkershuis, een 3 sterren guesthouse in Stellenbosch, op basis van logies en ontbijt. De driehoek Stellenbosch, Paarl en Franschhoek kent vele wijnestates. U zult ongetwijfeld bij een van deze vaak prachtig gelegen estates een wijnproeverij mee willen maken.


Dag 5:
Na het ontbijt vertrek u richting Swellendam. Deze historische stad biedt een aantal mooie gebouwen, waaronder het Drosdy museum. U overnacht in Impangele Guesthouse op basis van logies en ontbijt. Er zijn vele gezellige restaurants in Swellendam.

Dag 6:
Langs de route 62 rijdt u vandaag naar de struisvogelhoofdstad Oudtshoorn. U verblijft hier 2 nachten in 101 Oudtshoorn, een 3 sterren B&B of guesthouse op basis van logies en ontbijt. U heeft voldoende gelegenheid om de Cango Caves te bezoeken, de Swartbergpas te rijden en/of een struisvogelboerderij te bezoeken. Ga lekker eten bij Jemina of Katinka!

Dag 8:
U verlaat Oudtshoorn en rijdt naar het Tsitsikamma National park. Onderweg kunt u een stop maken in Knysna en/of Plettenberg bay. Twee overnachtingen in Tsitsikamma Lodge, een 3 sterren hotel op basis van logies en ontbijt. Boek als extra b.v. een dagtocht zoals: ER 083

Dag 10:
De tocht gaat verder langs de kust naar Port Elizabeth, van hier omhoog naar Addo. U gaat hier 2 nachten verblijven in het Addo Schotia Park. Beschrijving: reisnummer 126.

Dag 12:
Na deze spannende dagen vertrekt u met een binnenlandse vlucht van Port Elizabeth naar Johannesburg. Bij aankomst haalt u uw nieuwe huurauto op en rijdt naar uw overnachtings adres: African Moon, een 3 sterren guesthouse op basis van
logies en ontbijt.

Dag 13 en 14:
Na het ontbijt vertrekt u voor een laatste avontuur: U rijdt richting Vaalwater in het Waterberggebied. U verblijft 2 nachten in Kololo Game Reserve, een malariavrij game reserve op basis van logies en ontbijt .

Dag 15:
Na deze laatste safari ervaring koerst u terug richting Johannesburg. Indien u met de KLM vliegt vertrekt u laat in de avond en komt u de volgende ochtend (dag 16) aan in Amsterdam.

Voor meer inligting klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten