dinsdag 8 januari 2013

5 daagse golfreis Kust en Wijnlanden (reisnr. ER 093)

Geniet aan het begin van deze prachtige golftrip van rust en zee en het prachtige uitzicht vanuit uw guesthouse. Rijd de prachtige kustroute naar Hermanus en zie de zon ondergaan boven de Peninsula.

U sluit af in het levendige en gezellige Stellenbosch waar u 's avonds er lopend op uit kunt om de sfeer van deze studentenstad te proeven. Na het diner en glaasje wijn wandelt u weer rustig terug naar uw guesthouse.

Deze reis combineert Kust en Wijnlanden maar ook; heerlijke wijnen, zalig eten, Kaaps Hollandse geschiedenis en prachtige golfcourses.

Dag 1: Gordon's Bay
Bij aankomst in Kaapstad staat er op de luchthaven een chauffeur klaar om u naar uw accommodatie te brengen. U gaat 2 nachten verblijven in het 4 sterren Colourfull Manor Luxury Lodge op basis van logies en ontbijt.

Dag 2: Arabella Golf
Vandaag adviseren we u, na de huurauto in ontvangst te hebben genomen, te gaan spelen op de Arabella Golf Course, prachtig gelegen aan de lagune De zeer fraaie baan behoort tot de top 10 van de wereld en is de nr.4 van Zuid Afrika. Een must play dus!

Mocht u na het golfen nog energie over hebben, dan zijn er prachtige wandelingen mogelijk in de omgeving. Hermanus is beroemd vanwege de walvissen die hier tot zeer dicht onder de kust komen (alleen in het seizoen: augustus tot december). Het gezellige centrum biedt een verscheidenheid aan winkeltjes en restaurants. U overnacht opnieuw bij 4 sterren Colourfull Manor luxury lodge op basis van logies en ontbijt.

Dag 3: Wijnlanden, de Zalze
Na een heerlijk ontbijt gaat u naar het centrum van de wijn landen. Nee niet direct aan het wijn proeven, want wij denken dat u eesrt wel wil afslaan bij De Zalze. U kunt op dit meer dan prachtige golf-estate 18 holes spelen. Daarna wilt u wellicht Ernie Els' zijn wine-estate bezoeken of nog een paar andere wijnen in deze prachtige omgeving uit proberen. Een wandeling door historisch Stellenbosch is ook erg leuk. Naast galerien en musea zijn hier ook tal van terrasjes te vinden. U gaat 2 nachten verblijven bij 4 sterren accommodatie De Oude Leeskamer, op basis van logies en ontbijt, midden in het centrum van Stelllenbosch.

Dag 4: Pearl Valley Golf Estate
U bent er nu toch in de omgeving, dus is het wel zo leuk om nog een ochtend golf in te plannen! Op naar het Pearl Valley Golf Estate bij Paarl. Jack Nicklaus heeft bij het ontwerpen van deze baan zijn traditionele vele bunkers ook hier weer strategisch geplaatst. Alweer een absolute 'must play'! En na alle inspanning tijd voor ontspanning. Bezoek de Culinaire Hoofdstad van Zuid-Afrika en geniet in 1 van de vele Top-restaurants van Franschhoek. Wees er op bedacht om altijd te reserveren, of laat ons dat voor u doen! Even lekker flaneren langs terrassen en de prachtige boetieks van Franschhoek kan ook heerlijk zijn. De dag is volledig ter vrije besteding en u kunt naast allerlei wijnproeverijen ook kiezen voor een bezoek aan het Hugenoten museum of 'die Afrikaanse Taalmuseum' in Paarl, het wordt nog moeilijk om een keuze te maken. En misschien zag u gisteren wel een fantastisch wijnestate in Stellenbosch waar u nog even een bezoek wil brengen. Uw laatste overnachting van deze golf trip is opnieuw bij 4 sterren accommodatie De Oude Leeskamer, op basis van logies en ontbijt.

Dag 5: Einde van uw golftrip
Na het ontbijt checkt u uit, levert uw auto in op het kantoor in Stellenbosch, of vervolgt uw reis door Zuid Afrika.


Uw Zuid-Afrika vakantie begint bij de Zuid-Afrika specialist!

Klik hier voor meer informatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten