woensdag 23 januari 2013

3 daags safari arrangement Buffelsdrift (reisnr. R 007)

Buffelsdrift is een privé Game Reserve gelegen nabij Oudtshoorn en uitermate geschikt voor een safari wanneer u vakantie in het zuiden van Zuid-Afrika houdt. Tijdens de safari's kunt u buffels, nijlpaarden, neushoorns, giraffes, verschillende antilopen en meer dan 200 vogelsoorten zien. In het reservaat leven ook een aantal tamme olifanten en u kunt deze giganten van heel dichtbij bewonderen en voeren.

De ligging van het reservaat, aan de voet van de Swartberg Mountains, zorgt voor prachtige uitzichten. De luxe tenten waarin u overnacht, zijn gelegen aan een waterpoel waar het wild geregeld komt drinken. Geniet van de uitstekende keuken van het restaurant temidden van de Afrikaanse bush. Naast de safari's in het reservaat zijn er ook activiteiten in de nabije omgeving opgenomen in dit arrangement.




Dag 1
U wordt om 12.00 uur verwacht voor de lunch. Na het inchecken heeft u gelegenheid zich te installeren in uw luxe tent of om te ontspannen bij het zwembad. Aan het einde van de middag vertrekt u voor uw eerste game drive van ongeveer 2 uren of u kunt kiezen voor een safari te paard (8 jaar en ouder).
Na terugkomst wordt het diner geserveerd in het restaurant of op het buitendek. Eenmaal in uw tent hoort u de geluiden van de Afrikaanse bush zoals de zachtjes briesende nijlpaarden.

Dag 2
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de Cango Caves (grotten) of aan de Cango Wildlife Ranch.
Of u bezoekt een struisvogelboerderij of het Kango Wijnhuis, u kunt twee van de vier activiteiten kiezen.
Daarna keert u terug naar de lodge voor de lunch.


Na de lunch kunt u het voeren van de olifanten meemaken en van heel dichtbij kennis maken met deze giganten.
In de avond wacht u weer een heerlijk diner, waarna u nog lekker na kunt praten op het buitendek luisterend naar de nachtelijke geluiden van de dieren.

Dag 3

Vroeg uit de veren voor een ochtend game drive van ongeveer 2 uren, onderweg krijgt u koffie en rusks. Na de game drive wacht u een heerlijk ontbijt, waarna het tijd is om uit te checken.

Klik hier voor meer informatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten