donderdag 17 november 2011

Ballon tocht over de wijnlanden - Dag 054


Een uniek en exclusief avontuur en een heel andere kijk op Zuid-Afrika! U vertrekt vanaf Paarl in de West-Kaap(55 km van Kaapstad). Vaart in een Hete Lucht Ballon over de fantastische wijnlanden. Geniet van een dromerige vlucht boven bomen en door wolken, iets wat waarschijnlijk uw meest romantische avontuur zal worden. Aansluitend heeft u een ontbijt bij het prachtig La Roche Hotel in Paarl. Een ervaring waar u nog lang over zal napraten…

De dag begint vroeg op een vertrek punt in Paarl, zo’n 55 km van Kaapstad.
Om al helemaal in de sfeer te komen mag u meehelpen met de voorbereidingen, het goed leggen van de tuigage en ballon.

En als dan de zon op komt, stapt u in de mand van de Hete Lucht Ballon. U vertrekt ruim op tijd voor de thermische activiteit begint. Een droom komt uit als u suist over wijn- en graanvelden en klimt naar hogere sferen. Wat een heerlijke ochtend ervaring, vliegen boven Zuid-Afrika met in de verte zicht op oceaan en de Tafelberg.

Een volgauto zal u na een veilige zachte landing terug brengen naar Paarl, waar u een heerlijk ontbijt staat te wachten bij het prachtige La Roche Hotel.

Helaas kan het voorkomen dat de weersomstandigheden het niet toelaten de tocht te maken. Veiligheid staat natuurlijk voorop! We proberen dan natuurlijk een andere dag te plannen zodat u deze enerverende ervaring toch zult ervaren. De ballon vaart duurt zo ongeveer 1 uur maar deze dagexcursie neemt met voorbereiding, terugtocht en ontbijt zo’n 4 a 5 uur in beslag.

Voor meer informatie over prijzen, klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten