dinsdag 22 november 2011

8 daagse golfreis: Golf in Mpumalanga (reisnr. ER 328)

U speelt op 4 van de Big 5 Golfcourses (golf fees incl) van Mpumalanga! U overnacht bij Oliver’s Restaurant & Lodge op basis van logies ontbijt en bij Buhala Game Lodge op basis van volpension incl. safari. Beide Lodges hebben een Spa. U heeft de beschikking over een huurauto. Golf speelt u bij White River Golfcourse en de Nelspruit Golf Club. Vervolgens gaat u de bush in, waar u versteld zult staan van Afrika’s wildlife. Van hieruit speelt u golf bij Leopard Creek Country Club en Malelane Golf Club. Het gaat bij deze reis natuurlijk om het spelen van Golf maar het prachtige Kruger Park en Afrika’s wildlife is toch wel heel mooi meegenomen!




Dag 1: Kruger Mpumalanga Airport – White River
Aankomst op het Kruger Mpumalanga vliegveld waar uw huurauto voor u klaar staat. Van hier rijdt u zo’n 12 kilometer naar White River, waar u gastvrij ontvangen wordt in het prachtige Oliver's Restaurant & Lodge. U verblijft hier op basis van logies en ontbijt.

U gaat vast genieten van het prachtige uitzicht over de 18 holes golfcourse, de prachtige kamers waar u in slaap gezongen zal worden door de kikkers, de Beauty Kliniek en het award winning restaurant. Natuurlijk zorgt de fenomenale ligging in Mpumalanga’s Lowveld ervoor dat u zich geen dag zult vervelen….

Dag 2: Golf @ White River Country Club
Heerlijk uitgerust van uw reis gaat u vandaag 18 holes spelen op de White River Golf Course. Een course geopend in 1924 met mooi gemanicuurde fairway’s en greens. Regelmatig zult u de White River oversteken die haar weg vindt door dit gebied. De lay-out die de natuurlijke lijn volgt van de vallei zal een uitdaging zijn voor de amateur en professional. Veel plezier en Good Luck!
De middag is ter vrije besteding. U kunt natuurlijk gaan relaxen in en om de Oliver's Restaurant & Lodge of er op uit gaan. 5 Kilometer van White River is een Kraal Kraft shop, één van de grootste van Zuid-Afrika, leuk voor als u op zoek bent naar originele souvenirs. Of bezoek De Lowveld National Botanical Garden of het Perry reptielen park, u zult zien dat er echt veel te doen is en dat de omgeving fantastisch is.

Dag 3: Golf @ Nelspruit Golf Club
Deze golfcourse wordt vermeld in de Zuid-Afrikaanse top 50 en is een bezoek meer dan waard! Zomer en winter, het is hier altijd “Green”. Inheemse bomen en struiken sieren deze Parkland golf-course en niets, maar dan ook niets, is beter dan golf te spelen in de bush! Bedenk er zijn geen snelwegen, geen elektriciteit kabels en geen vervuilde lucht. Wat er wel is…120 verschillende soorten vogels, van spechten tot hoep-hoeps, red Bishops en allerlei kanaries en vinken. Vanuit het riet-gedekte clubhuis gaat u er vast een paar spotten!

Dag 4: Kruger Nationaal Park - Buhala Game Lodge
Tijd om te verkassen, u verlaat het prachtige Oliver’s en gaat naar 4 sterren accommodatie Buhala Game Lodge, een lodge binnen Kruger National Park (15 minuten van Malelane Gate). U verblijft hier op basis van logies, ontbijt en diner. Deze fantastische lodge in koloniale stijl, is gelegen aan de oevers van Crocodile River en heeft een adembenemend uitzicht over Kruger Nationaal Park. En terwijl u hier geniet van een heerlijk drankje op het terras kijkt u naar de olifanten, leeuwen, luipaarden, buffel, neushoorn en giraffe die zich te goed doen aan het koele water. U kunt op safari gaan met een gekwalificeerde ranger in open 4x4, boek dan een dag of halve dag, safari tocht of kies voor een avond safari of een ochtend wandeling met ranger in de bush. Degene die lekker wil relaxen, kiest voor een middagje zwembad met uitzicht, of boekt een massage behandeling.

Dag 5: Leopard Creek Country Club
Na een heerlijk ontbijt vertrekt u naar Zuid-Afrika’s meest fantastische golf course. De Leopard Creek Country Club ligt op 15 minuten van uw accommodatie! Deze course is ontworpen met liefde voor het spel, de omgeving en de bush dieren. De waterpartijen zijn een thuis voor krokodillen, en nijlpaarden, maar u vindt hier ook wilde zwijnen, buffels en antilope…wel blijven opletten dus.

Dag 6: Relax en ontdek de omgeving
Vandaag een rustdag als het om golf gaat, maar er is natuurlijk wel wat te doen! De Buhala Game lodge biedt de mogelijkheid tot het spotten van dieren aan de rivier, terwijl u zo nu en dan afkoeling zoekt in het zwembad. Of terwijl u heerlijk wordt gemasseerd….
Of boek met een ranger 1 of meerdere safaritochten, voordeel is dat u dan natuurlijk niet hoeft te rijden, maar ook een schat aan informatie krijgt. Zij kennen de omgeving als geen ander en met behulp van zijn ogen en oren ziet u vaak meer! Natuurlijk gaat u op zoek naar de big 5 maar ook naar alle andere dieren die de aandacht verdienen, denk aan tal van verschillende soorten bokken, giraffes, zebra’s, wilde beest, apen en honderden vogels.
Op maar 1 uur afstand bevinden zich Mozambique en Swaziland, spring vroeg uit de veren, vergeet het paspoort niet en ga op pad…
Verder kunt u natuurlijk op eigen gelegenheid met uw huurauto Kruger Nationaal Park in. Of kies voor de spectaculaire Panoramaroute, met prachtige uitzichten, watervallen en leuke kleine artistieke plaatsjes.

 

 Dag 7: Malelane Golf Club
Na een heerlijke dag als gisteren weer actief aan de slag. U bezoekt vandaag Malelane Golf Club, deze golfcourse is een juweeltje in het Mpumalanga Lowveld en hier moet u dus zijn geweest. Deze 9 holes course is gelegen in het pittoreske Onderberg op steenworp afstand van het Kruger Nationaal Park.

Naast de uitdaging die deze baan biedt aan de fanatieke golf-enthousiast, vindt u hier een grote verscheidenheid aan vogels. Ook de Vervet Monkeys komt u hier tegen terwijl ze op zoek zijn naar fruit en bloemen en u, naar alle waarschijnlijkheid, afleiden van uw golfspel.

Dag 8: Vertrek naar Kruger Mpumalanga International Airport

Uw golf vakantie in Zuid-Afrika zit erop. Wij hopen natuurlijk dat u geweldig gespeeld heeft, maar mocht het niet zo zijn dan gaan we er vanuit dat u toch een fantastische vakantie heeft gehad in spectaculair Zuid-Afrika. 4 Van de “Big 5 Golf courses” in Mpumalanga heeft u in ieder geval gezien, wat het wildlife betreft weten we dat niet zeker, maar laat het ons even weten! U vertrekt na uitgecheckt te zijn naar de luchthaven van Kruger Mpumalanga, waar u de huur auto inlevert.

Voor meer informatie over prijzen, klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten