dinsdag 12 juni 2012

4 daagse Wilderness Breakaway (reisnr. ER 035)

Kagga Kamma is een uniek private game reserve in de Cederbergen (zo'n 3 uur rijden van Kaapstad). In samenwerking met Kagga Kamma biedt de Zuid-Afrikaspecialist u een speciaal pakket aan. U verblijft in Kagga Kamma en kunt hier de rotsschilderingen bekijken, quadbiken, wandelen, naar de sterren kijken of gewoon relaxen. Het pakket is inclusief overnachtingen, alle maaltijden en game drives. ( Spa behandingen en quadbiken niet inbegrepen in reissom).



Dag 1:
U komt aan rond lunchtijd en kunt in de namiddag genieten van een sundowner trip. Na deze game drive wordt het diner geserveerd in de lapa (buitenrestaurant).
Daarna is het tijd om te genieten van de sterrenhemel. U zult heerlijk slapen in deze bijzondere accommodatie.

Dag 2:
Vroeg in de ochtend gaat u al op pad voor een game drive en krijgt u een tour naar de Bushmen rotsschilderingen. Zowel de lunch als het diner zijn inbegrepen. In de avond is het tijd voor een night drive. U zult een heel andere indruk krijgen van dit prachtige gebied en ook andere dieren kunnen spotten.

Dag 3:
Na een heerlijk ontbijt kunt u gaan wandelen of een quadbike safari doen (niet inbegrepen). U krijgt vervolgens een picnick lunch aangeboden. In de middag kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad of genieten van een spa-behandeling (niet inbegrepen). Na het diner wordt u meegenomen naar ons mini sterrenwacht. Na deze avond kijkt u beslist anders naar de sterrenhemel....

Dag 4:
De laatste ochtend krijgt u nog een game drive en een heerlijk ontbijt. Dan is het tijd om afscheid te nemen van Kagga Kamma. Een unieke ervaring rijker!

Voor meer informatie klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten