maandag 27 februari 2012

10 daagse ontspannen autorondreis Westkaap (reisnr. ER 011)

10 daagse comfortabele autorondreis langs de West Kaap en door de wijnlanden. U bezoekt o.a. Kaapstad, Stellenbosch, Franschhoek en Hermanus. U verblijft in veelal 3 sterren accommodaties.


Dag 1: Aankomst Kaapstad
Bij aankomst kunt u uw huurauto in ontvangst nemen. Wij hebben voor u een guest house in Kaapstad gereserveerd, zodat de autorit maximaal een half uur hoeft te duren.
Indien u met de KLM vliegt komt u laat in de avond aan. Wellicht vindt u het prettig om dan een transfer geregeld te hebben na aankomst naar uw eerste overnachtings adres. Dit kan tegen een kleine toeslag, graag opgeven bij boeking. Dit voorkomt zoeken in de nacht en direct links rijden na een lange vlucht. Overnachting op basis van logies en ontbijt.


woensdag 22 februari 2012

4 daagse ontmoeting met de ´BIG 5´ (reisnr. ER 151)

Deze 4 daagse safari biedt u de mogelijkheid om nog dichter bij de BIG 5 te komen per 4x4 of te voet. U verblijft in tenten in het Timbavati Reserve (deel van het greater Kruger Park). Shindzela is de enige safari organisatie die rondreist in dit grote gebied, waardoor u ongestoord op zoek kunt gaan naar de BIG 5.

Dag 1:
U wordt om 06.00 uur op het OR Tambo vliegveld opgehaald. Wij adviseren u om de avond voor vertrek te overnachten in Johannesburg, zodat u om 06.00 uur paraat staat op het vliegveld....

donderdag 16 februari 2012

14 daagse camperreis Wijnlanden en Tuinroute (reisnr. R 140)

Een rondreis met uw eigen camper en vooraf gereserveerde kampeerplaatsen is een ontspannen manier om door Zuid Afrika te reizen. Wij hebben voor u een mooie route gemaakt die u in een relatieve korte tijd laat kennismaken met de vele kanten van dit fascinerende land. Wilt u Kaapstad, de Kaapse Wijnlanden, de Tuinroute en de beroemde R62 komen proeven, dan hoeft u alleen nog maar snel te komen, te rijden en te genieten! Deze reis zal zeker naar meer gaan smaken!

Dag 1: Simon's Town/Oatlands Holiday Village/Camping 1 nacht.
Komt u tussen 8 en 9 uur naar het depot in Kaapstad waar u uw camper kunt ophalen en nadat alle papierwerk geregeld is en u alle instructies heeft gekregen, kunt u op pad. Uw kampeervakantie kan beginnen. Welkom in Zuid Afrika!

dinsdag 14 februari 2012

3 daagse Bushmans Kloof (reisnr. ER 135)

Voor de verwende vakantieganger: een verblijf in Bushmanskloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat. Laat u verrassen, verwennen en in luxe onderdompelen. Gelegen in de prachtige Cederbergen ongeveer 300 km boven Kaapstad.


Dag 1:
Vandaag arriveert u in de loop van de middag (met eigen vervoer) en checkt u in bij het Manor House. U heeft de tijd om te ontspannen op uw kamer, de omgeving te verkennen of om te genieten van een van de Spa Body Treatments. Aan het einde van de middag wordt er een Afternoon High Tea geserveerd. Na de Afternoon High Tea gaat u met onze privé gids in een open 4x4 mee om de prachtige omgeving en de vele verschillende soorten wild te bekijken. U wordt naar een adembenemende lokatie gereden, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van de zonsondergang. Bij terugkomst heeft u de tijd om u op te frissen alvorens het diner wordt geserveerd.

9 daagse safari in het Kruger Park (reisnr. ER 137)

Deze unieke safari brengt u van het noorden naar het zuiden, dwars door het Kruger park. U reist in kleine groepen (vanaf 4 personen) per 4x4 en verblijft IN het Kruger park.

Dag 1 Phalaborwa - Shingwedzi Camp:
U wordt door uw gids opgehaald bij de Phalaborwa luchthaven voor 12:00 uur en gaat in een open safari voertuig door de Phalaborwa ingang het Kruger Park in. Shingwedzi Camp is uw eerste stop tijdens deze trip en het ligt in het hart van het noordelijk Krugerpark. Het noordelijke gedeelte van het Kruger Park staat bekend als Olifantland en hier heeft u dan ook de meeste kans om een van deze prachtige dieren 'tegen het lijf te lopen'. We komen aan het einde van de middag aan in het Camp en u heeft de gelegenheid om te relaxen en in te checken voor het avond eten (19:00 uur).

5 daagse Bushmans Kloof (reisnr. ER 136)

Voor de verwende vakantieganger: een verblijf in Bushmanskloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat. Laat u verrassen, verwennen en in luxe onderdompelen. Gelegen in de prachtige Cederbergen ongeveer 300 km boven Kaapstad. U verblijft 4 nachten en betaalt slechts voor 3 nachten.


woensdag 8 februari 2012

5 daagse Kruger park safari in open 4x4 auto (reisnr. R 132)

Tijdens uw vakantie in Zuid Afrika kan een bezoek aan het Kruger National Park niet ontbreken. U heeft de kans om tijdens de safaris in een open 4x4 dichter bij de wilde dieren te komen.

Dag 1: Johannesburg - Kruger park / Skukuza Camp
De reis begint in Johannesburg: U wordt tussen 7 en half 8 in de ochtend opgehaald uw hotel of bij de luchthaven. Vervolgens maakt u een tocht van 4 uur door de Mpumalanga provincie richting Nelspruit. Na een stop in Nelspruit waar u gelegenheid krijgt om wat inkopen te doen gaan we verder richting de Bush. 

maandag 6 februari 2012

3 daagse safari naar Addo Elephant National Park & Schotia Game Reserve (reisnr. ER 126)

Een unieke safari mogelijkheid om op zoek te gaan naar de olifanten in het Addo Elephant National Park en de leeuwen in het Schotia Game Reserve. U overnacht in het Schotia Game Reserve. Er zijn kamers, bushcottages en tenten. Het verblijf is op basis van volpension en inclusief game drives.

Addo Elephant National Park is de beste plek om het grootste zoogdier (op land), de olifant, te benaderen. Het park biedt thuis aan een grote populatie olifanten. Er leven ook andere zoogdieren zoals; leeuw, hyena, buffel, zwarte neushoorn, zebra en diverse soorten antilopen. Ook zijn er zo'n 150 vogelsoorten in het park te vinden, alsmede 600 verschillende soorten planten. In Addo leeft ook de bedreigde mestkever. Aangezien het in het park erg warm kan worden, wordt u rondgereden in een comfortabele minibus met airconditioning.


Schotia is het oudste private game viewing reserve in de OostKaap en biedt de beste mogelijkheid om een leeuw in het wild te zien. De trip begint 's middags omdat u aan het einde van de dag/avond de meeste kans heeft om leeuwen te zien. Verder kunt u nog witte neushoorns, zebra's, krokodillen en nog andere dieren tegenkomen. U wordt rondgereden in een open 4x4 auto. Beide game parks zijn malaria vrij.

3 Daagse Luxe Safari reis Addo Elephant National Park en Schotia Game Reserve (reisnr. ER 127)

Een unieke gelegenheid om tijdens uw vakantie in Zuid Afrika deze zachtaardige en vriendelijke giganten te ontmoeten. U verblijft 2 nachten in een 5 sterren accommodatie nabij het Addo Elephant Park. Alle maaltijden en safari's zijn inbegrepen.

Dag 1:
Vandaag komt u aan (met eigen vervoer) en u kunt inchecken in de kamer. Tegen de avond kunt u de omgeving te voet verkennen en genieten van de diverse vogelsoorten en antilopen. Als u terugkomt krijgt u na de sundowner een heerlijk diner (minimaal 3 gangen).
Overnachting bij Hitgeheim Country Lodge



4 daagse Luxe Safari reis Addo en Schotia - malaria vrij (reisnr. R 1274)

Een unieke gelegenheid om tijdens uw vakantie in Zuid Afrika deze zachtaardige en vriendelijke giganten te ontmoeten. Tijdens deze safari krijgt u de gelegenheid voor een 'once in a life time' ervaring: Addo Elephant Back Safari. Voor vervoer naar de Zuurberg Mountains (op dag 3) kunt u kiezen voor een prachtige tocht van ± 3 uur over de weg, maar er is ook een mogelijkheid om deze kilometers in vogelvlucht te doen per Cesna Skyvan!